dilluns, 16 d’abril del 2012

Viatge a Venècia

Fa pocs mesos que hem tornat a estar a Venècia. Hi hem estat sis dies. Aquest cop, però, ens hem oblidat de fer el turista i ens hem dedicat a passejar i badar pels carrers, places, carrerons, pont i canals (calli, campi, canali, campielli e ponti) dels sis sestieri de Venècia: Cannareggio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo i Santa Croce.

Varem tenir temps, també, de visitar les petites illes de Burano (amb les seves façanes de colors), Murano (coneguda per la seva indústria del vidre), San Michele (cementiri històric de Venècia. Hi ha enterrats, entre d’altres el músic Igor Stravinski i el ballarí Seguei Diàguilev) i Pellestrina ( illa on es desenvolupa la novel·la de Donna Leon “Un mar de problemes”.

Aquest cop, en lloc d’utilitzar la convencional guia turística hem fet servir com a llibre d’informació “Passejades per Venezia” de l’escriptora Toni Sepeda. Aquest llibre descriu diverses rutes i ambients per on es mou el personatge del comissari Brunetti, els seus companys i la seva família.

L’allotjament el teníem al Guetto Vecchio al barri del Canareggio. Un espai de Venècia molt tranquil.
A l’església de San Vidal varem assistir a un concert d’obres d’Antonio Vivaldi (és clar) executat pel grup Interpreti Veneziani






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada