dimecres, 18 d’abril del 2012

Tintin. Els personatges

Aquest gosset fox-terrier blanc és l'amic inseparable d'en Tintín, l’únic que sempre està al seu costat i que l’acompanyarà en totes les aventures. És intel·ligent i valent i ha estat en perill en moltes ocasions: a mans dels gàngsters, dels arumbaies, del boig de Xangai, a punt d’ofegar-se, li han disparat,...

I tot això perquè sempre s’ha arriscat i ho ha donat tot pel seu amo, al qual l’ha ajudat deslligant-lo, anant a buscar ajuda, molestant als enemics i en moltes altres circumstàncies. Gràcies al seu olfacte caní va poguer seguir la pista dels criminals i gràcies a la seva habilitat es recuperaren el ceptre d'Ottokar i el paraigües d’en Tornassol a 'L'afer Tornassol'.

Com a tot gosset li encanten els ossos, és molt juganer i també sent debilitat pel whisky com el capità Haddock. També ha tingut enfrontaments amb tot tipus d’animals, com serps, cabres, còndors, crancs, cocodrils, vaques i a més té por a les aranyes. Al castell del Molí se les tingué amb el gat, però al final s’acabaran fent amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada