dilluns, 11 de març del 2013

Hotel a Estats Units



Conduir per una extensa i solitària carretera, intentant escapar de l’enrenou de la ciutat i de la rutina, i trobar-se al Beagle més gran del món, podria ser part d’un somni. I si a més resulta que el “gos” ofereix unes llits en el seu interior (inclòs el seu musell), la història pot tornar-se pròpia del somni més desgavellat ... però als Estats Units, és real. El Dog Bark Park Innes un hotel amb forma de gos (Beagle concretament) situat a Cottonwood, al centre nord d'Idaho.

Es tracta d’un bed & breakfast (allotjament que persegueix el concepte «familiar» en què els propietaris es vinculen amb els hostes) a càrrec d’un matrimoni de «artistes» (com ells mateixos es defineixen), Dennis i Frances, al capdavant del «gos» des de 1997.

Per 69 euros la nit (que inclou un deliciós bufet) podrà gaudir d’una estada a l'interior del gran «Sweet Willy» (Dolç Willy, el nom del Beagle) al qual s’accedeix per una escala lateral. A dins, hi ha espai fins i tot en el seu cap. Una experiència diferent molt recomanable per fer en família.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada