dimecres, 24 de març del 2010

Mouse de calçots

MOUSE DE CALÇOTS

600 gr de calçots (un manat de 25, depenent de com siguin de gruixuts)
200 gr. de gamba pelada
5 ous
250 ml de llet evaporada
Sal
Pebre
Nou moscada

Per començar pelem els calçots, els tallem a talls petits i els posem a una cassola amb no massa oli. Deixarem que es facin a mig foc fins que estiguin tous. Hi afegim les gambes, que haurem tallat a trossos, i ho anem remenant fins que comencin a coure’s les gambes. No cal que es coguin en excés perquè ja s’acabaran de coure al forn. Després, amb el foc al mínim, hi afegim la llet evaporada, la sal, el pebre i la nou moscada. Hi barregem els ous previament batuts. Ho posem en un motllo i ho enfornem. Si ho posem en un motllo de silicona no caldrà fer-ho al bany maria. En qualsevol cas, la temperatura del forn ha de ser de 170º. El temps dependrà del motllo, per tant, caldrà anar-ho punxant amb una agulla o ganivet fi per saber si ja està cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada